Horela autolakovňa, dodávka zrazila maloletú chodkyňu

25.01.2008 Celý región

Horela autolakovňa: V stredu vo večerných hodinách došlo k požiaru v areáli bývalého Poľnohospodárskeho družstva v obci Veľký Slavkov.
Zatiaľ neznámy páchateľ vnikol do objektu autolakovne, pričom odstránil 2 ks visiacich zámkov, vylomil dvere a pravdepodobne v kancelárii založil požiar, ktorý sa rozšíril do objektu lakovne. Oheň poškodil väčšiu časť daného objektu a taktiež poškodil 11 motorových vozidiel nachádzajúcich sa v dielni. Jedno auto úplne zhorelo. Požiar taktiež zničil lakovnícke pomôcky ako sú brúsky, vysávače, samotné farby, laky, tmely, počítače, pneumatiky, kolesa a rôzne iné veci. Predbežná spôsobená škoda je vyčíslená na 10 000 000, - Sk. Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre poškodzovanie cudzej veci.

Dodávka zrazila maloletú chodkyňu:
Včera o 18:45 h došlo v Červenici pri Sabinove k dopravnej nehode, pri ktorej dodávkové vozidlo Fiat Ducato zrazilo 13 ročné dievča z obce Jakubova Voľa.
Vodič dodávky jazdil v smere od Lipian do Sabinova. Pri prejazde obcou Červenica zrazil maloletú chodkyňu, ktorá prechádzala z ľavej strany na pravú stranu vozovky. Pri náraze utrpelo dievča ťažké zranenia, s ktorými bolo prevezené do prešovskej nemocnice. Aj napriek snahe záchranárov, lekárov ako i okoloidúcich, ktorí na mieste zastali a poskytli prvú pomoc, dievča ťažkým zraneniam dnes podľahlo. Alkohol u vodiča zistený nebol. Na vozidle vznikla škoda 20 000. - Sk. Dopravnú nehodu vyšetrujú prešovskí dopravní policajti.
 

Vyberte región

mark